DESPRE NOI.

Ce va ofera neDesign?

neDesign va ofera servicii specializate in design interior, realizarea de proiecte si randari efectuate de profesionisti cu o vasta experienta. De asemenea oferim si servicii complexe de vizualizare in 3D si design interior.
 
Ne inspiram din tot ce ne inconjoara, propunem idei care indeplinesc criterii de estetica, functionalitate si adaptare la nevoile benefeciarilor. Va oferim cele mai bune idei de design si solutii pentru realizarea acestora.  
 
Hai sa discutam despre proiectul tau!
 

Echipa tanara inovatoare

Suntem o echipa fara prejudecati si cu multe idei inovatoare in ceea ce priveste designul sau arhitectura. Cautam in permanenta sa fim la curent cu tehnologia si noutatile din domeniu.

Fiecare proiect reprezinta noi oportunitati si provocari prin care, imbinand viziunea clientului cu experienta noastra, cream spatii unice.

Fiecare proiect e o provocare

Fiecare proiect este o provocare pentru noi si beneficiaza de toata atentia noastra. Oferim fiecarui client un design unic, exclusivist, de un concept propriu.

Datorita echipei noastre talentate ne dorim si reusim de fiecare data sa depasim asteptarile clientilor nostri.

Despre proiectele neDesign

neDesign va prezinta in cadrul site-ului o serie de amenajari de interior concepute de arhitectii nostri. Suntem o echipa de design-eri tineri, ambitiosi si responsabili, care sunt gata sa realizeze orice design de interior la care visati.  

neDesign reflecta pasiunea pentru proiecte de design deosebite si executie impecabila. Cream interiore pline de personalite, in care se va regasi fiecare client. Fiecare proiect de design creat de noi, este unic in felul sau.

Trimite-ne dorinta ta si noi o punem in practica. Contacteaza-ne acum!

Hai sa discutam!

Daca te-ai uitat peste proiectele noastre si ti-au placut, atunci pasul urmator este sa discutam concret despre proiectul tau. Contacteaza-ne pentru o discutie preliminara complet gratuita.